Toepassingen
■ constructies
■ gevelbekleding
■ reclameborden
■ standbouw
■ luifels
■ luiken
■ dakoverstekken
■ boeiranden
■ in dakkapel
■ in kozijn
■ als buitendeur

Supergarant deur productblad

Supergarant in deurmaatSupergarant® in deur afmetingen. Dit is de ‘Rolls Royce’ onder de okoumé multiplexen, ook als het om deurmaten gaat. Supergarant is een Europese productie van hoogwaardige okoume fineren. Supergarant wordt opgebouwd uit fineren van gelijke dikte waardoor een plaat met weinig spanning ontstaat. De dikte van het dekfineer bedraagt minimaal 11/10e mm vóór het schuren. Er wordt 30 jaar uitgebreide garantie gegeven op de lijmverbindingen.

AfmetingenSupergarant gegrond

2150 x   950 mm: 40 mm
2150 x 1000 mm: 40 mm
2500 x 1220 mm: 40 mm

Zie Supergarant voor andere afmetingen en diktes.

Kwaliteit

B/BBSupergarant voordeur

Verlijming

WBP – overeenkomstig EN 314-2 klasse 3 exterieur

Gewicht

ca. 500 kg/m3

Certificaten

Op aanvraag met FSC®-keurmerk
KOMO-gecertificeerd
CE-2+
30 jaar uitgebreide garantie. Voor uitgebreide garantievoorwaarden verwijzen wij u naar het betreffende garantiecertificaat. Download garantiecertificaat.
Supergarant met uitgebreide garantie

Toepassing

Deuren. M.n. buitendeuren. Supergarant deur maten zijn door het lichte gewicht en het mooie oppervlak ook prima geschikt voor gebruik als binnendeur.
De plaat is geschikt voor buitentoepassing volgens NEN-EN 636:2012 en BRL 1705, afwerkingsklasse D. Door de goede eigenschappen van de plaat is het met alle gereedschappen prima te bewerken.
Voor alle plaatmateriaal in buitentoepassing geldt: (gezaagde) randen en kanten dichten met randsealer en zorgen voor een goede ventilatie en onderhoud voor een langere levensduur van het plaatmateriaal. Voor verwerkingsrichtlijnen verwijzen wij u naar de pagina buitendeur.