Toepassingen
■ constructies
■ gevelbekleding
■ reclameborden
■ standbouw
■ luifels
■ luiken
■ dakoverstekken
■ boeiranden
■ in dakkapel
■ in kozijn
■ als buitendeur

Supergarant gegrond productblad

Supergarant gegrond productfotoSupergarant gegrond is Supergarant® fabrieksmatig voorzien van een primer rondom. Dit hoogwaardige okoumé multiplex heeft aan de voorzijde een extra dikke grondverflaag van 140µ, waardoor het enige tijd in het werk kan blijven, voordat het een definitieve afwerklaag krijgt. De plaat heeft geen extra grondverf meer nodig en is direct afschilderbaar en biedt een groot gebruiksgemak.

Afmetingen

2500 x 1220 mm: 10 – 12 – 15 – 18 en 22 mm
3100 x 1530 mm: 10 – 12 – 15 – 18 en 22 mm

 

KwaliteitSupergarant gegrond in kozijn toegepast

B/BB. Voorzijde voorzien van een fabrieksmatig aangebrachte extra dikke, witte grondverflaag van 140 µ. De achterzijde is t.b.v. het onderscheid zeer lichtgrijs en 80µ.

Verlijming

WBP – overeenkomstig EN 314-2 klasse 3 exterieur

Gewicht

ca. 500 kg/m3

Certificaten

Bij voldoende aanvraag met FSC-keurmerk mogelijk.

KOMO-gecertificeerd

CE-2+
30 jaar uitgebreide garantie. Download garantiecertificaat.
Supergarant met uitgebreide garantie

Overig

Voor alle plaatmateriaal in buitentoepassing geldt: (gezaagde) randen en kanten dichten met randsealeren zorgen voor een goede ventilatie en onderhoud voor een langere levensduur van het plaatmateriaal.

Toepassingen

Allerhande veeleisende toepassingen buiten of aan de gevel. Boeiboorden, luifels, dakkappellen, dakoverstekken, etc. Supergarant gegrond is geschikt voor buitentoepassing volgens NEN 636-3. Volgens BRL-norm 1705 voldoet dit produkt aan toepassing buiten, klasse B, F en J.
Door de goede eigenschappen van de plaat, is het met alle gereedschappen prima te bewerken. Het aantal toepassingen is enorm, zowel voor binnen als buiten is het uitstekend geschikt.
Voor verwerkingsrichtlijnen verwijzen we u naar de pagina buitentoepassingen.


Supergarant gegrond productblad op website IP