Toepassingen
■ constructies
■ gevelbekleding
■ reclameborden
■ standbouw
■ luifels
■ luiken
■ dakoverstekken
■ boeiranden
■ in dakkapel
■ in kozijn
■ als buitendeur

Schilderklaar Supergarant

Supergarant® is een hoge kwaliteit Europese productie van okoumé multiplex. Alle Supergarant-uitvoeringen zijn geschikt voor buitentoepassingen. Toepassingen zijn o.a. verwerking in de gevel, zoals luifels, boeiboorden, dakoverstekken, dakkappel, luik, in kozijn, enzovoort. En uiteraard voor gebruik binnen of beschut buiten. Supergarant Paint met gladde paintfilm kan ook beplakt worden voor gebruik als reclamebord.
Bij juist gebruik – volgens de verwerkingsvoorschriften – geldt een garantie van 30 jaar tegen delamineren. Op Supergarant Paint geldt deze garantie ook op de paintfilm.

Supergarant is geschikt voor buitentoepassing volgens NEN-EN 636-3. Schilderklaar Supergarant (gegrond of met paintfilm) voldoet volgens BRL-norm 1705 aan buitentoepassing, klasse B, F en J (is reeds voorzien van een afwerklaag en geschikt voor binnen, beschut binnen en buiten).

Schilderklaar heeft flinke voordelen:

Maximaal rendement in de timmerfabriek en op de bouwplaats. Vermindering van arbeidskosten, verfkosten en onderhoudskosten. Schilderklaar Supergarant is in principe geschikt voor afwerking met alle gangbare verfsystemen. Het verdient echter aanbeveling vóór toepassing uw verfleverancier te raadplegen. Voorbehandeling met (extra) grondverf is overbodig; u bereikt met één keer aflakken een schitterend eindresultaat.

Supergarant-Paint

Tweezijdig voorzien van een witte, met kunsthars geïmpregneerde coating, waarop uitstekende verfhechting plaatsvindt. Bovendien kan de achterzijde – mits beschermd toegepast – onbehandeld blijven. Lees meer op het productblad Supergarant Paint.

Supergarant gegrond

Door de dikke primer (140 mu) op de voorzijde is onmiddellijk afwerken in het werk niet nodig. De verf hecht uitstekend. Lees meer op het productblad Supergarant gegrond.

Vuistregel:

Ten behoeve van een langere levensduur geldt voor elke multiplex dat gebruikt wordt in buiten -, beschermd buiten – of anderszins vochtige omstandigheden:

• Gaps ALTIJD volledig dichten; eventueel dichtplamuren.
• Droog bewaren, droog verwerken.

Garantie: 30 jaar

Voor garantie volg de verwerkingsvoorschriften beschreven onder buitentoepassingen.

Grijze IP-randsealer voor het sealen van plaatranden