Toepassingen
■ constructies
■ gevelbekleding
■ reclameborden
■ standbouw
■ luifels
■ luiken
■ dakoverstekken
■ boeiranden
■ in dakkapel
■ in kozijn
■ als buitendeur

Supergarant ALU productblad

Supergarant ALU productfoto

Stabiliteit door aluminium.
Supergarant®-ALU is de deurplaat gemaakt van het beste onder de okoumé triplexplaten! Aan de productie van dit hoogwaardige triplex wordt uiterst veel zorg besteed. Gaps en overlaps komen nagenoeg niet voor. International Plywood geeft 10 jaar schriftelijke garantie op de lijmverbindingen en tegen bovenmatig kromtrekken.

Afmetingen

2150 x 950 mm: 40 mm
2350 x 950 mm: 40 mm
2500 x 1220 mm: 40 mm

Kwaliteit

Door en door okoumé, B/BB, met 2 aluminiumlagen van 0,3 mm op 6 mm van het plaatoppervlak. Conform de KOMO-beoordelingsrichtlijn BRL 0803, valt deze deurplaat, bij een dikte van 40 mm en een hoogte van 2500 mm, in klasse II. Dit betekent dat vervormingen van 0 tot 4 mm zijn toegestaan.

Verlijming

WBP – overeenkomstig EN 314-2 klasse 3 exterieur

Gewicht

ca. 500 kg/m3

Certificaten

KOMO-gecertificeerd

CE-2+

10 jaar garantie

Overig

Er wordt 10 jaar verzekerde schriftelijke garantie gegeven op de lijmverbindingen en tegen bovenmatig kromtrekken, inclusief eventuele gevolgschade tot aan een bepaald maximum.
Voor een deurplaat voorzien van groeven/profilering geldt een afwijkende garantievoorwaarde. Voor uitgebreide garantievoorwaarden verwijzen wij u naar het betreffende garantiecertificaat.

Voor alle plaatmateriaal in buitentoepassing geldt: (gezaagde) randen en kanten dichten met randsealer en zorgen voor een goede ventilatie en onderhoud voor een langere levensduur van het plaatmateriaal.

Toepassingen

Deuren. Door de goede eigenschappen van de plaat, is het met alle gereedschappen prima te bewerken. De plaat is geschikt voor buitentoepassing volgens NEN-EN 636-3. Volgens BRL-norm 1705 voldoet dit produkt aan buitentoepassing 1, afwerkingsklasse D, gebruiksgebied 6 (deuren).