Toepassingen
■ constructies
■ gevelbekleding
■ reclameborden
■ standbouw
■ luifels
■ luiken
■ dakoverstekken
■ boeiranden
■ in dakkapel
■ in kozijn
■ als buitendeur

Supergarant gegrond productblad

Supergarant gegrond productfotoSupergarant-gegrond® is Supergarant® met een grondverflaag. Aan de productie van dit hoogwaardige okoumé triplex wordt uiterst veel zorg besteed. Speciaal geselecteerde okoumé fineren worden gebruikt voor zowel de binnenlagen als voor de dekfineren. Supergarant-gegrond is fabrieksmatig voorzien van een witte grondverflaag rondom. De plaat is hierdoor direct afschilderbaar en biedt een groot gebruiksgemak.

Afmetingen

2500 x 1220 mm: 10 – 12 – 15 – 18 en 22 mm
3100 x 1530 mm: 10 – 12 – 15 – 18 en 22 mm

Kwaliteit

B/BB. Voorzijde voorzien van een fabrieksmatig aangebrachte extra dikke, witte grondverflaag van 140 µ. De achterzijde is t.b.v. het onderscheid zeer lichtgrijs en 80µ.

Verlijming

WBP – overeenkomstig EN 314-2 klasse 3 exterieur

Gewicht

ca. 500 kg/m3

Certificaten

Bij voldoende aanvraag met FSC-keurmerk mogelijk.

KOMO-gecertificeerd

CE-2+

30 jaar garantie

Overig

International Plywood geeft 30 jaar schriftelijke garantie op de lijmverbindingen.
Voor uitgebreide garantievoorwaarden verwijzen wij u naar het betreffende garantiecertificaat.

Voor alle plaatmateriaal in buitentoepassing geldt: (gezaagde) randen en kanten dichten met randsealer en zorgen voor een goede ventilatie en onderhoud voor een langere levensduur van het plaatmateriaal.

Toepassingen

Allerhande veeleisende toepassingen buiten of aan de gevel. Boeiboorden, luifels, dakkappellen, dakoverstekken, etc. De plaat is geschikt voor buitentoepassing volgens NEN 636-3. Volgens BRL-norm 1705 voldoet dit produkt aan toepassing buiten, klasse B, F en J.
Door de goede eigenschappen van de plaat, is het met alle gereedschappen prima te bewerken. Het aantal toepassingen is enorm, zowel voor binnen als buiten is het uitstekend geschikt.